joi, 9 aprilie 2009

Pastele in Bucovina

Probabil una dintre cele mai atractive zone turistice din patria noastra draga este Bucovina, o zona plina de istorie, traditii autentice si oameni primitori. Citind asta vei spune ca suna a reclama, insa daca vei vizita aceste locuri iti vei da seama ca nu am exagerat cu nimic.
Daca lucrurile acestea nu erau de ajuns, afla ca autoritatile sucevene ti-au pregatit un proiect unic pana acum, intitulat sugestiv "Pastele in Bucovina". In cadrul acestuia in perioada 10-23 aprilie vei putea participa la diverse manifestari si programe turistice cu tema pascala. Punctul culminant al acestor zile il va reprezenta Noaptea Invierii, atunci cand credinciosii vor putea lua Lumina Sfanta adusa special de la Ierusalim si impartita bisericilor si manastirilor din tot judetul; apoi pe 23 aprilie il poti vedea pe Richard Clyderman intr-un concert extraordinar pe Stadionul "Areni" din Suceava, eveniment ce va incheia proiectul sus-amintit.
Mai jos poti vedea macheta proiectului, in care gasesti si expunerea detaliata e evenimentelor.
Fie ca vei petrece Pastele in Bucovina sau in alte parte, noi, cei de la Momentele Tale, iti dorim sa petreci aceasta Sfanta Sarbatoare in pace si bucurie, alaturi de cei dragi!
In zilele urmatoare vom posta si fotografii de la evenimentele din cadrul acestui proiect.

Niciun comentariu: